Ingrid Gunnarsson

Ingrid Gunnarsson, leg. psykolog

Jag är legitimerad psykolog, utbildad vid Göteborgs universitet. Jag har jobbat flera år inom Kriminalvården men har nu bredvid arbetet på Psykologos en anställning vid en öppenpsykiatrisk vuxenmottagning. Jag är utbildad både i psykodynamisk terapi (PDT) och KBT och har vidareutbildat mig inom affektfokuserad terapi och sexologi. Jag har framför allt arbetat med individualterapier men också med gruppbehandling. Har sedan tidigare en Master of Fine Art i musik.

Vi människor kan släpa på problematiska relationsmönster och rädslor. Vi kan längta efter att leva mer i kontakt med oss själva, hitta riktning och mening i livet, ha svårt att vara nära andra eller svårt att sätta gränser och hävda egna behov. De existentiella frågorna kring döden, ensamheten, friheten och meningslösheten pågår i oss alla och aktiveras på ett tydligare sätt under delar av livet. Välkommen att höra av dig för att undersöka om jag kan vara till hjälp för dig i den situation du befinner dig i.

Ingrid är en av de psykologer vi samarbetar med. Ni kan fylla i kontaktformuläret nedan om ni önskar boka tid hos Ingrid. Formuläret går till mottagningen.

 

 

 

 

PSYKOLOGOS AB

Kungsgatan 32
411 19 Göteborg

0762281682

psykologos@psykologos.se

KONTAKT