Jobba hos oss

JOBBA HOS OSS

En arbetsplats för psykologer och psykoterapeuter

Psykologos är ett modernt humanistiskt psykologföretag med mottagningar på Kungsgatan 32 och Postgatan 8a, i centrala Göteborg. Vi erbjuder olika psykologtjänster och riktar oss till privatpersoner, företag, försäkringsbolag och offentlig verksamhet.  Vår verksamhetsidé är att erbjuda psykologtjänster av högsta kvalité till rimliga priser och att skapa en arbetsmiljö som är trygg och inspirerande för våra psykologer. För oss är det viktigt med en humanistisk värdegrund och att vi jobbar metodöverskridande, vilket innebär att vi har kompetens inom flera olika metoder och anpassar vårt arbetssätt utifrån den specifika individ, grupp eller organisation som vi möter. Läs mer om Psykologos.

Vi söker alltid efter psykologer och psykoterapeuter att samarbete med. Våra samarbetspartners bör känna igen sig i vår humanistiska värdegrund, vårt metodöverskridande arbetssätt och ha ett genuint intresse för psykoterapi. Är du intresserad av ett samarbete så är du välkommen att höra av dig.

Arbetsuppgifterna innebär framförallt kliniskt arbete med individer och parterapi. Det kan också komma att inkludera  chefshandledning, handledning och olika organisationsuppdrag.

Låter detta intressant? Hör av dig till psykologos@psykologos.se med CV och en kort presentation, så inleder vi ett samtal kring möjligheterna till samarbete.

 

PSYKOLOGOS AB

Kungsgatan 32
411 19 Göteborg

0762281682

psykologos@psykologos.se

KONTAKT