Jobba hos oss

En arbetsplats för psykologer

Psykologos är ett modernt humanistiskt psykologföretag med mottagning på Kungsgatan 32, i centrala Göteborg. Vi erbjuder olika psykologtjänster och riktar oss till privatpersoner, företag, försäkringsbolag och offentlig verksamhet. Som psykolog hos oss får du stor möjlighet att påverka din arbetsvardag och du får också vara med att påverka och utveckla ett växande företag. Vår verksamhetsidé är att erbjuda psykologtjänster av högsta kvalité och att skapa en arbetsmiljö som är trygg och inspirerande för våra psykologer. För att uppnå detta skapar vi forum där vi kan diskutera olika psykoterapeutiska perspektiv och teorier, samt satsar på att vidareutbilda våra psykologer.

Psykologos ska vara en plats där du som psykolog ges utrymme att följa ditt intresse och ditt engagemang, och både fördjupa och bredda din kunskap. Visionen innehåller också att Psykologos ska bli en plattform med kanaler som möjliggör för våra psykologer att rikta sig utåt till en bredare publik, i skrift och på andra sätt.

Vi arbetar integrativt, vilket innebär att vi har kompetens inom flera olika metoder och anpassar vårt arbetssätt utifrån den specifika individ, grupp eller organisation som vi möter. Det är också helt centralt för oss att vi jobbar utifrån en humanistisk värdegrund. Läs mer

Vi söker för närvarande psykologer som vill jobba heltid, deltid eller på timmar.

Vi vill att du

  • Är legitimerad psykolog
  • Har ett genuint intresse för psykologiskt arbete
  • Delar vår integrativa syn på psykologiskt arbete
  • Delar vår humanistiska värdegrund

Det är positivt om man har möjlighet att arbeta en del kväll och/eller helg.

Arbetsuppgifterna innebär framförallt kliniskt arbete med individer, men också en del arbete med parterapi. Verksamheten är i konstant rörelse, och det kommer att finnas möjligheter att bilda nya verksamhetsgrenar och typer av uppdrag utifrån den vilja, kompetens och kapacitet verksamheten omfattar vid varje given tidpunkt.

Låter detta intressant? Hör av dig till psykologos@psykologos.se med CV och en kort presentation, så inleder vi ett samtal kring möjligheterna till samarbete.