Psykologos online och via telefon

PSYKOLOGOS ONLINE OCH TELEFON

Psykologos erbjuder individuella psykologsamtal och parterapi via videochatt och telefon (parterapi lämpas sig dock inte för telefon). Samtalen är lika långa och ligger på samma prisnivå som vid fysiska samtal. Att ha psykologsamtal via videochatt eller telefon är idag mycket vanligt och utgör ett bra alternativ till fysiska möten.

Psykologos är ett humanistiskt psykologföretag som arbetar utifrån evidens och aktuell psykoterapiforskning, vilket innebär att vi är utbildade inom flera olika terapimetoder (KBT, PDT, Existentiell psykoterapi o.s.v.) och anpassar vårt arbete efter den enskilde klientens behov, situation och önskningar. Läs mer om Psykologos…

Hur går det till? Hur går jag tillväga? 

Om du vill boka telefonsamtal så kommer vi be om dina personuppgifter och sedan kommer vi att boka in en tid som passar. Om du önskar videochatt så kommer vi be om dina personuppgifter och sedan kommer du att få ett mejl där du bjuds in till vårt program (Kaddio). För att kunna logga in till videosamtalet behöver du mobilt bank-Id, en dator eller telefon, samt hyfsad internetuppkoppling. Tveka inte att kontakta oss med frågor om du undrar något. Välkommen att höra av dig!

PSYKOLOGOS AB

Kungsgatan 32
411 19 Göteborg

0762281682

psykologos@psykologos.se

KONTAKT