Annie Nilsson

Annie Nilsson, leg. psykolog

Jag är legitimerad psykolog och har bl a arbetat med psykoterapeutisk behandling, utredning, handledning och föräldrastöd inom landsting och kommunal verksamhet. Jag är utbildad inom psykodynamisk terapi (PDT), kognitiv beteendeterapi (KBT), interpersonell terapi (IPT) samt är certifierad instruktör i Mindfulness/medveten närvaro.
Jag tycker det finns ett egenvärde i att förstå sig själv – därför vill jag under våra samtal hjälpa dig att hitta ett intresse och nyfikenhet för vem du är, hur du fungerar och varför det är så. Syftet är bland annat att du ska kunna komma mer i kontakt med dig själv, få en större känsla av självkontroll över dina känslor, tankar och beteende, samt en ökad självtillit till din förmåga att hantera situationer som uppstår i din vardag.
Du har rätt att känna dig stark, trygg och fri i dig själv som person. Tillsammans arbetar vi fram ett upplägg som passar just dig och håller hela tiden fokus på vem du är och vart du vill nå i ditt liv.
  E-post: annie.nilsson@psykologos.se

OBS! Frågeformuläret nedan går till mottagningen. Ange om du söker/önskar en specifik psykolog/psykoterapeut. Ange också om du söker parterapi eller individualterapi.

PSYKOLOGOS AB

Kungsgatan 32
411 19 Göteborg

0762281682

psykologos@psykologos.se

KONTAKT