Jakob Wood

Jakob Wood, VD, leg. psykolog, organisationskonsult

Jag är legitimerad psykolog, utbildad vid Göteborgs universitet, samt medgrundare, VD och verksamhetsansvarig på Psykologos. Jag är även auktoriserad existentiell psykolog och föreläser om existentiell terapi i olika sammanhang.

Jag har alltid haft ett starkt intresse för människa, kultur och terapi. Därmed har jag velat sätta mig in i flera olika terapeutiska metoder, samt i filosofi och humaniora. 2008 var jag med och grundade Göteborgs förening för filosofi och psykoanalys. Jag blev även föreningens första ordförande (2008-2011). De senaste åren har jag ägnat mig mycket åt existensfilosofi och existentiell terapi. Just nu skriver jag, tillsammans med Markus Palmgren, en bok om existentiell terapi som planeras ges ut på Liber under hösten 2024.

Vill du/ni veta mer om våra föreläsningar/utbildningar, vad vi kan erbjuda företag, eller om du/ni önskar handledning eller psykoterapi, så kontakta mig direkt: jakob.wood@psykologos.se

Välkommen också att kontakta mig om det finns några frågor kring verksamheten!

PSYKOLOGOS AB

Kungsgatan 32
411 19 Göteborg

0762281682

psykologos@psykologos.se

KONTAKT