Psykologmottagning

PSYKOLOGMOTTAGNING I CENTRALA GÖTEBORG

På Kungsgatan 32, på Postgatan 8 och Sprängkullsgatan 3Bi centrala Göteborg, ligger våra psykologmottagningar. Hit kan du söka dig om du vill tala med en psykolog eller psykoterapeut. Vi erbjuder psykologisk konsultation, rådgivning och psykoterapi/psykologisk behandling. Det kan handla om enstaka samtal eller långa behandlingar. Allt beror på den enskilde individens behov och önskningar.

Vi samarbetar också med noga utvalda privatpraktiserande psykologer och psykoterapeuter som vi hänvisar till då vi har fullt på vår mottagning. De vi samarbetar med delar vår humanistiska värdegrund och ligger nära oss i pris. De tar emot klienter på sina egna mottagningar som också ligger centralt i Göteborg och vi kan verkligen varmt rekommendera dem.

Vill du boka tid hos någon av våra psykologer eller psykoterapeuter så mejla psykologos@psykologos.se.

Det kan finnas många olika anledningar till att söka psykolog. Man kan plågas och begränsas av ångest, nedstämdhet eller liknande. Det kan också handla om att vilja förstå mer om sig själv, sina handlingsmönster och sin historia. Lever jag det liv jag vill? Om inte – vad står i vägen?  Läs mer om att gå till psykolog.

Vi på Psykologos har utbildning inom flera olika psykoterapiinriktningar (bland annat psykodynamisk terapi och kognitiv beteendeterapi) och arbetar med utgångspunkten att det är individens behov och intresse som styr hur samtalen utformas.

Om du har bestämt dig för att undersöka om psykologsamtal kan vara något för dig så kontakta oss. En timme kan som regel erbjudas inom en vecka. Se våra priser.

PSYKOLOGOS AB

Kungsgatan 32
411 19 Göteborg

0762281682

psykologos@psykologos.se

KONTAKT