Psykologmottagning

PSYKOLOGMOTTAGNING I CENTRALA GÖTEBORG

 

På Kungsgatan 32 i centrala Göteborg – ett stenkast från Domkyrkan – ligger vår psykologmottagning. Hit kan du söka dig om du vill tala med en psykolog. Vi erbjuder psykologisk konsultation, rådgivning och psykoterapi/psykologisk behandling. Det kan handla om enstaka samtal eller långa behandlingar. Allt beror på den enskilde individens behov och önskningar.

Vi samarbetar också med noga utvalda privatpraktiserande psykologer som vi hänvisar till då vi har fullt på vår mottagning. De psykologer vi samarbetar med delar vår humanistiska värdegrund och ligger nära oss i pris. De tar emot klienter på sina egna mottagningar som också ligger centralt i Göteborg och vi kan verkligen varmt rekommendera dem.

Vill du boka tid hos någon av våra psykologer så mejla psykologos@psykologos.se eller ring 031-380 23 33. (OBS! Vi är oftast svåra att nå per telefon, och enklast är att kontakta oss via mail. Om du vill tala över telefon, har vi telefontid torsdagar kl 11:00 – 12:00.)

Det kan finnas många olika anledningar till att söka psykolog. Man kan plågas och begränsas av ångest, nedstämdhet eller liknande. Det kan också handla om att vilja förstå mer om sig själv, sina handlingsmönster och sin historia. Lever jag det liv jag vill? Om inte – vad står i vägen?  Läs mer om att gå till psykolog.

Vi på Psykologos har utbildning inom flera olika psykoterapiinriktningar (bland annat psykodynamisk terapi och kognitiv beteendeterapi) och arbetar med utgångspunkten att det är individens behov och intresse som styr hur samtalen utformas.

Om du har bestämt dig för att undersöka om psykologsamtal kan vara något för dig så kontakta oss. En timme kan som regel erbjudas inom en vecka. Se våra priser.

PSYKOLOGOS AB

Kungsgatan 32
411 19 Göteborg

0762281682

psykologos@psykologos.se

KONTAKT